miercuri, 6 octombrie 2010

P.B.T bitch [ Povestea Budei Triste ]

Povestea budei triste


“Din aventurile budelor de pretutindeni”

A fost odata ca-ca ca niciodata,din vremuri imparatesti o prea frumoasa…buda. O buda foarte trista. Nimeni nu se cacase de muuuuuult timp in ea. De aceea,buda noastra devenise emo, era o buda izolata de celelalte wc-uri si tot ce-si dorea era un clacson pentru bicicleta, insa ea primise de la parintii ei doar un fluier si pentru asta plangea mult…

Intr-o zi chipesul cavaler M. a intrat calare pe al sau armasar verde din dorinta de a se caca. Acesta s-a indreptat catre wc-ul din aur, cel de langa buda noastra emo care era colorata cu picatele. Cand acesta a zarit-o a simtit cum sucul lui gastric doreste sa iasa la suprafata, adica a borat din cauza hidoseniei ei, toata voma indreptandu-se catre gura prea-inmiresmatei bude. Atunci, striga cu toata puterea ei : " Si daca eu vreau sa mananc atata cacat, tu de ce te isterizezi atata? "

Aceasta a fost socata cand a realizat ca nu a primit cacat… s-a hotarat ca din moment ce nimeni nu o place sa faca ceva in privinta asta : a devenit curva pe centura, si-a deschis o toaleta publica cocheta pe autostrada. In loc de servicii sexuale aceasta oferea servicii la baie.

Cabina din WC era rosie cu picatele de cacaniu, picatelele semnificand comoara ce-a mai de pret a budei, cacatul. Separeul cu chiuveta si oglinda erau tapetate cu puf roz.

Cu toate astea insa nimeni nu vroia sa se cace in gura ei,iar ei ii cam placea sa manance cacat…

In acele momente de singuratate, Picaţela [ numele budei noastre ] s-a hotarat sa stapaneasca lumea si sa-l faca pe chipesul M sclavul ei sexual, ca razbunare pentru ce ii facuse in acea zi neagra cand si-a dat seama ca e incredibil de urata.

Atunci, aceasta s-a hotarat sa mearga la celebrul festival asemanator Woodstock-ului, adica Free Fest impreuna cu pisoarul ei credincios, Lacramioara . Impreuna, acestea i-au luat ostatici pe Chiloţel si Pitulicea. M era de asemenea prins in lanturi si torturat de buda malefica, orbita de atata putere.

In timp ce Chiloţel plangea si Pitulicea incerca sa-l imbarbateze ca sa gaseasca impreuna o cale de a scapa din temnita facuta din cacat putrezit, super-eroii El Neagra Fantastca(ENF) si Xena cu Sobolani(XCS) zburau prin apropiere ascunzandu-se de Sireturile Mancatoare de Creier. Acestea au primit semnalul trimis de Chiloţel , reprezentand un joint aprins, ceea ce inseamna necazuri.

Ajunse la Free Fest, cele doua super-eroine incep sa se distreze( efectul joint-ului ), incep sa dea din cap, sa faca pogo,sa bea bere. Se bucura de prezenta trupei OCS. La finalul concertului ENF si XCS se hotarasc sa ii salveze pe cei trei ostatici, nu inainte insa de a mai fuma un joint si de a bea o bere, pentru mai multa energie.

Dupa multe provocari cele doua eroine ajung in sfarsit la ascunzatoarea secreta a budei ( toaleta publica ). Acolo Picaţela incearca sa le elimine facandu-le cele mai prost incadrate fotografii posibile, acest atac luandu-le prin surprindere le cele doua. Cu toate astea, datorita joint-urilor magice acestea au reusit sa supravietuiasca imensei doze de prostie cu care au fost atacate. Dupa aceea, Picaţela a inceput sa le faca pe eroine mahalagioaice, spunandu-le sa o lase in pace deoarece nu » le-a jignit mamele « cu nimic si sa le numeasca recalcitrante.

ENF si XCS, realizand ca buda are o « inteligenta inestimabila », se hotarasc sa o provoace pe Picaţela la un concurs de dat din cap pe un cover al melodiei "Basul si cu toba mare" de la Vita de Vie, transformata in " Buda si cu caca moale ". ENF si XCS incep sa dea din cap atat de tare incat formeaza o tornada si o scot pe malefica buda din instalatie, iesindu-i tot cacatul pe nas.

Dupa reusita victorie ENF se duce sa-i scoata pe Chilotel si Pitulicea din temnita puturoasa, in timp ce XCS il descatuseaza pe M. Dupa atatea incercari, aceasta se hotaraste sa-i dezvaluie frumosului cavaler adevarata sa identitate.

Incet si misterios aceasta isi da usor jos masca. M face ochii mari de uimire cand descopera ca ENF este chiar…Mr Garrison ?!

La final, buda infranta revine, incercand totusi sa repare ceea ce stricase si sa le pacaleasca pe cele doua spunand : » Tot ce-mi doream era…putin cacat :o3 »

THE END

Nota de final : Povestea este inspirata dupa un fapt oarecum real, fiind produsul a punerii in comun a mintii mele si a unei bune prietene, Iulia gaozara [ ma’ bitch ] . Se pot observa maestria si implicarea cu care a fost scrisa aceasta poveste, una din cele mai bune exemple cand mintea ta cam fute in gol [ adica se plictiseste :-j ]

Buda Trista / Picaţela.................................O buda tristomana in viata reala

Chipesul M .......................................................Mojo Jojo =))

Sireturile Mancatoare de creier.................................. Andrada

El Neagra Fantastica.............................................. Iulia

Xena Cu Sobolani ........................................Chiar eu/Mr Garrison [ i’m a girl…so what =)))]

Chilotel............................................[necompletat]

Pitulicea................................................[necompletat]

Pisoarul/Lacramioar...................................Sclaveta Budei Triste

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu